Pontianak Harum Sundal Malam 2004

Share
Embed

Comments • 329

  • zara zayraa
    zara zayraa Day ago +1

    Lagu apa maya ni duk nyanyi mse mengandung tu?

  • ayam golek
    ayam golek 3 days ago +1

    Saje tgk balik cite ni.. Mase ni aku form 5,skang dah 2019.
    Cantik maya karin &nanu..

  • pablo honey
    pablo honey 4 days ago

    macam ni ko panggil bekualiti. ko tgk betul2. awkward kayu pelakon2 sme. semua scene klo boleh ko nak nampakkan hantu. nak nampak mata merah maya karin tu. adoyai annoying tau tau mende ni berulang2 byk kali. mende la suhaimi baba ni punye directing storyline pun terabur. serabut.

  • vzx 7
    vzx 7 4 days ago +1

    Leh x kasi tau nma plakon2 pompuan dlm film ni kcuali maya karin

    • Sh Nazli
      Sh Nazli 3 days ago +1

      @vzx 7 ada lg, sharifah aleya ( effi. gf ayh madi). sama sama. ni semua pelakon lama. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡. ooh yg kwn effi tu haiza kot. sbb dlu penyanyi pon berlakon juga.maaf kalau salah ya

    • vzx 7
      vzx 7 3 days ago +1

      Ouh..trima ksih

    • Sh Nazli
      Sh Nazli 3 days ago +1

      ida nerina ( bayang dan sitam, beze watak), nanu baharuddin( yg jaga Maria), kavita kaur ( ana)

  • srodulvj u
    srodulvj u 6 days ago

    malay movies these days cant relate

  • Umarul Asyraf
    Umarul Asyraf 6 days ago +1

    first time tengok wayang cerita ni lah, punya lah seram masa dulu sampai ke abis cerita aku tidur๐Ÿ˜‚

  • Eva Eva
    Eva Eva 7 days ago

    Masa ni umo 18..seram.. Smpi skg tgk lg.. Bila dkira2.. Da tua aku upanya.. 15thn da blalu.. Citer seram skg xsama mcm dlu.. Rindu citer2 dlu..

  • Rhani Rhani
    Rhani Rhani 7 days ago

    Ceritanya kacau bilau tak paham la๐Ÿค”

  • fDee Channel
    fDee Channel 14 days ago

    Tumpang lalu..just sharing..
    FULL HORROR ENGLISH MOVIES
    Click this link to watch..
    usclip.net/video/2SNDe5E1pTo/video.html

  • Amerul Amerul
    Amerul Amerul 15 days ago +2

    dah 15 tahun cerita ni.. agakยฒ tahun ke 16 aku hidup lagi tak?

  • Intan Shamira
    Intan Shamira 16 days ago

    2019

  • Asyiqin adzh
    Asyiqin adzh 16 days ago

    cite ni buat aku takleh tido masa kecik dulu

  • Chacha Yeppeun
    Chacha Yeppeun 17 days ago

    Aku teringat dlu masa kecik2 tngk cite ni lagu dia buat aku nangis bila tiap kali dngar then kakk aku selalu suka kenakan aku asyik bukak lagu tu je hahahahahhaha seram gila

  • hafizul hilmie
    hafizul hilmie 17 days ago

    Cite ni aku tgk wayang masa darjah 2 dgn family . Haha . Skrg dah nak kawin . Dlu smpai xlye tdo tgk cite ni . Igt maya karin menari .

  • Phra Sompong
    Phra Sompong 18 days ago +1

    Ini zaman di mana malaysia dan indonesia belum wujud....

  • Siti khadijah
    Siti khadijah 18 days ago

    dgr lagu je dah meremang masa kecik dolu dolu ๐Ÿ˜ฅ

  • Miss Apricot
    Miss Apricot 19 days ago

    arwah abah ku ckp pontianak plg cantik dlm citer hantu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Syafiq Lavender
    Syafiq Lavender 21 day ago

    Pontianak awal-awal tu lagi seram dari pontianak Maya

  • Habibah Binti Muhamad
    Habibah Binti Muhamad 22 days ago

    best crta ni
    ..ingt tgktan4 luu

  • ai da
    ai da 24 days ago

    Tak seram pun ceritanya hantunya

  • Amir Serabut
    Amir Serabut 24 days ago

    Hey

  • Cinta Terlarang
    Cinta Terlarang 24 days ago

    08:54 diva tok Ida Nerina...๐Ÿ˜‚

  • Cinta Terlarang
    Cinta Terlarang 24 days ago

    Time Primadona menari n sebelom abes pertunjukan ade tunjuk nan kipas tangan mcm memilih orang tu untuk ape ye ?

  • hye reen
    hye reen 26 days ago

    azwan ali

  • Amirul Ikmal Mohd Nor
    Amirul Ikmal Mohd Nor 28 days ago +1

    togok, ketam renjong, sri rama balik. nama nama lagu gamelan tradisional yg terdapat dalam phsm

  • Shaqil Aswad
    Shaqil Aswad Month ago +1

    Sekian lama aku cari tajuk cerita... akhirnya jumpa jugak... tapi asal ak citer nie macam ada potong2...

    • NuGen Zoรซ
      NuGen Zoรซ 26 days ago +2

      Tgk back to back 1 & 2 baru faham

    • Justin Z.
      Justin Z. 29 days ago +1

      Shaqil Aswad memang style dia macam tu,scene pendek2

  • Mohammad alimie Hafiz bin atan

    Henry paling Cantik hahahaha

  • Ct Nur
    Ct Nur Month ago +1

    Cerita ni masa aku form 1. Sampai skng duk tengok lagi. ๐Ÿคฃ tak boleh move on. Lawa gile maya karin ni.

  • Nurul Tauhid
    Nurul Tauhid Month ago

    Cte ni pasal ap?byk kali tgk..tp tetap xphm..ad sesape boleh tlg explain?

  • lianajhh
    lianajhh Month ago

    Lagu misha omar yg ni ahh yg paling seram. Kalau nynyi saje saje terus org marah. Hahahaa macam lagu ulik mayang je dia punye seram๐Ÿคฃ

  • Doris Sanggau
    Doris Sanggau Month ago

    Memang perimadona boleh terbang ke?

  • Lela Manjalara
    Lela Manjalara Month ago +6

    filem terbaik dr suhaimi baba๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ aku xtahu kenapa.. berulang kali da aku tgk... tak seram sgt tgk citer ni.. tp sedih semacam.. mgkinlah kerana di gambarkan kehidupan dulu.. (primadona) darjat, kehormatan seorang wanita.. zaman2 kita pun xdi lahirkan lagi.. walau hanya lakonan , emosi dia lain.. xmcm filem seram lain.. (maya humming tu terbaik๐Ÿ’• aku suka sakat mbr aku dgn nada tu.. yg ni aku yg seram hihihi

  • fit sha
    fit sha Month ago

    cerita ni kluar time umur aku setahun

  • n_ mx
    n_ mx Month ago

    Cerita ni tgk byk kali tetap seram

  • lynn allerya
    lynn allerya Month ago

    Dulu dn skrng msh x boleh tgok sndri2๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.....seram

  • the miramarchello
    the miramarchello Month ago +2

    dulu masa kecik-kecik tengok tak faham.. haha.. dah besar tengok balik

  • kim jisoo
    kim jisoo Month ago +1

    16 tahun dh tk sngka pulk๐Ÿ˜‚

  • Fluffy bunnyz
    Fluffy bunnyz Month ago +6

    2004...aku baru nk tngok dunia๐Ÿคฃ

  • Norin cute pink
    Norin cute pink Month ago

    Dulu masa saya kecil , saya suka lihat

  • leoestrela
    leoestrela Month ago +4

    cari waris mariam.. ? yg part last yg cukur jambul tu bayi maria dgn norman ke?

    • Eira Pasha
      Eira Pasha 20 days ago

      Anak ayah madi, bukan anak norman dgn ana, sb yg kat bahagian citer kedua tu ayah madi ada sebut itu anak aku cm tu la

  • nurul haiza
    nurul haiza Month ago +1

    Rasa mcm dh tua plk bila tgok blk cita nie.. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚

  • hanni onnie
    hanni onnie Month ago +3

    Dekat 10.kali trngok cerita ni..best..

    • Lajet Anak Nata
      Lajet Anak Nata Month ago

      hanni onnie wayer n tiang elektrik.. kan cerita ni mgambarkan keadaan zaman dulu.. zaman dulu mana ada elektrik lagi.. saya pun dah lupa pasal kotrolversi tu

    • hanni onnie
      hanni onnie Month ago

      @Lajet Anak Nata elecctrik apa

    • Lajet Anak Nata
      Lajet Anak Nata Month ago +1

      hanni onnie bkn cerita ni ke yg ada kontroversi pasal nampak wayer eletrik??

  • Syamsiah Md isa
    Syamsiah Md isa Month ago

    Syamsihatyn

  • Tuan wada
    Tuan wada Month ago +17

    Brtahun xtgk crite nii..xingt apa dahh ..btw april 2019?

  • Stacy Angie
    Stacy Angie 2 months ago +3

    Maya mmg sesuai bwa watak seram

  • Stacy Angie
    Stacy Angie 2 months ago +3

    Dulu tngok cta ni umur 8 thun,skrng dh 23 thun,still xdpt move on

  • Cikk Saiyang22
    Cikk Saiyang22 2 months ago

    Slalu tengok cita ni..My idola maya karin๐Ÿ˜˜

  • Evva GJ
    Evva GJ 2 months ago +7

    Masih terngiang - ngiang lagu dia seram gila ๐Ÿ˜‚

  • Nurtasha Nur
    Nurtasha Nur 2 months ago

    20:11 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • 5rus Antu
    5rus Antu 2 months ago +1

    Cerita seram tp watak rosyam buat aq gelak je๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Nurul F
    Nurul F 2 months ago

    Cerita paling seram ๐Ÿ˜ฐ

  • kangJoon Love
    kangJoon Love 2 months ago +3

    Suka tengok lakonan Ida Nerina. maya karin memang jelita

  • Nor Amiratun Najwa Azli
    Nor Amiratun Najwa Azli 2 months ago +1

    Kenapa marsani cari daniel bila mariam dah mati?

  • Aina Sofia
    Aina Sofia 2 months ago +4

    Pergh setelah kira2, rupanya aku tgk cite masa darjah 2 beb ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Dulu tkut sampai tinggal sorang2 kat rumah bukak semua lampu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • snc x
    snc x 2 months ago

    Dulu mass kecik- kecik tak berani nak tengak, Sekarang dh besar baru tengak balik..

  • Peach Panda
    Peach Panda 2 months ago +3

    Alamat tak dapat tidur malam Ni...๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐkimen sesame๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ

  • miyaa yaaa
    miyaa yaaa 2 months ago

    SUMPAH AKU TAKUT NAK TENGOK WEHH

  • silent official
    silent official 2 months ago +1

    Lagu apa yg Mariam selalu nyanyi..

  • Nurul Dayana
    Nurul Dayana 2 months ago +13

    Nak tengok tapi takut ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ masa tengok dulu umur 6 tahun ... Smpai skrg xleh duk rumah Sorang sbb citer nie.. Nk tengok balik xkuatt

  • Marshmallow GamerX
    Marshmallow GamerX 2 months ago

    Tarian apa dia guna.. mcm best je

  • izzy tori
    izzy tori 2 months ago

    Kl diindo kaya wayang orang kali yah.nama tarianya apa?

  • zana lofa
    zana lofa 2 months ago +1

    Rosyam Nor kelakar ea..

  • MariaTuah Happy2DontCry
    MariaTuah Happy2DontCry 2 months ago +4

    paku potianak pastu kawin pastu Mariam maria..citer ny masa kecik gy sye tgk masa umur 7tahun..lany dh matang sikit 22tahun..setia menonton citer ny..maya karim seram berlakon
    #2019 masih setia tengok citer ny...kesian Mariam..bila kita bersatu kau milikku..Mariam dibunuh dgn kejam..mariam masuk dlm tubuh maria..

  • Joelenisha Monuin
    Joelenisha Monuin 3 months ago +2

    2019..lyan ๐Ÿ˜‚

  • Nur Fadhilah
    Nur Fadhilah 3 months ago +26

    Cite lama ni siak. Time tu kecik lagi smpai takleh tido siak sbb lagu die seram nak mati๐Ÿ˜‚. Okey aku tengok balik cite ni 2019 ehek

  • sparkle darkness
    sparkle darkness 3 months ago +3

    Pergh crite time aku 3 tahun ๐Ÿ˜‚

  • Anis Syahira
    Anis Syahira 3 months ago +1

    Aku x faham dia mati sbb apa sebenarnya? ๐Ÿ˜‚

  • Mushy shers
    Mushy shers 3 months ago +5

    Wey cite masa aku form 2 3 cmtu . Legend biarpn flm lama tp terbaik! Maya cantik!

  • panda comot
    panda comot 3 months ago +1

    Tarian tu apa nama eh..?

  • Farhana Ashikin
    Farhana Ashikin 3 months ago

    2019 march

  • ashaa ca.h
    ashaa ca.h 3 months ago +96

    cerita ni time aku 5 tahun..pergh aku pernah x tidur sebab asyik terbayang muka maya karin jadi pontianak..seram beb..

  • Ihsan Jw
    Ihsan Jw 3 months ago +12

    Plg legend azwan ali jd sultan hahaha

  • Krishna yuri
    Krishna yuri 3 months ago +1

    See this movie at night it will be fun....& it have eng sub.... I enjoy it...

  • Dora Danny
    Dora Danny 3 months ago +1

    Msa ni umur maya karin pun msih 25..

  • Wilmah Mohd
    Wilmah Mohd 3 months ago +2

    Kuliah penulisan akademik. Im watching ths guys. ๐Ÿ˜‘

  • zuryn Ali
    zuryn Ali 3 months ago +1

    Knapa time mariam tu mnari dia trbang ek?

    • Anyone surname
      Anyone surname 2 months ago

      Orang dulu2 mmng suka belajar ilmu macam2..maybe salah satunya meriam

    • Dg Noorfarta ag jair
      Dg Noorfarta ag jair 3 months ago

      zuryn Ali power..huhu.. klo ikt crita (1,2&3) ne dorg ne mmg ada bljr ilmu lain..itu je la yg phm..sbb mariam dlm crita ne org madura klo xslh..

  • Nadia AG
    Nadia AG 3 months ago +20

    Dulu tengok movie ni masa kecik. Tak paham. Rasa seram je. Baru tengok balik. Not bad movie ni.

  • lisa ramli
    lisa ramli 3 months ago

    Cerita berbelit sikitt.. Mehhh cerit kat aku sikitt

  • mayamellina
    mayamellina 3 months ago +1

    hey.. is there any movie about love story of mariam and daniel? bcs i definitely gonna watch it! our producer really should make one.. ahaks

  • Dedy 46
    Dedy 46 3 months ago +14

    Saye orng Indonesia sangat suke dg film2 horror Malaysia..!!!

  • Dedy 46
    Dedy 46 3 months ago

    Saye orng Indonesia sangat suke dg film2 horror Malaysia..!!!

  • Natasha Edward
    Natasha Edward 3 months ago +6

    Aku tgk cerita ni masa umur aku 4 tahun then skrg umur aku 18 tahun..tak jemu tengok cerita ni walaupun dah brtahun berlalu

  • Planet Zombie
    Planet Zombie 3 months ago

    First

  • Intan payung
    Intan payung 3 months ago +1

    Azwan ALi sejak tak jadi sultan tahun lepas dia masuk bertanding pilihanraya pulakk๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Silver Rayleigh
    Silver Rayleigh 3 months ago

    kenapa jalan cerita beterabur ni

  • Syah Nazmi
    Syah Nazmi 3 months ago +41

    kenapa bila tengok cerita ni aku ingat raya

  • Fera Febi channel
    Fera Febi channel 3 months ago +1

    Flm nya keren

  • Wan Safuan
    Wan Safuan 4 months ago +1

    2019

  • sephiroth
    sephiroth 4 months ago +1

    aku tengok ni masa lepas minggu orientasi kat matrik..dah la penat tak cukup tido, kezen aku boleh pulak bawak aku tengok movie ni..memang tutup mata smp tido la aku dlm wayang tu..yg bestnya dak laki sebelah aku punya terkejut melambung2 hahaha..aku tak terkejut sbb aku tak tengok pon..dak laki tu pon dah kawen tah dah gemok ke apa..masa tu keding je

  • Shahrul Hafiz
    Shahrul Hafiz 4 months ago +3

    Gatal primadona tu dh kawin dah lah ko cri perempuan lain mrngatal je

  • Valen Manggala
    Valen Manggala 4 months ago

    Kelakar lah ini filem

  • CiK JuNe.!!!
    CiK JuNe.!!! 4 months ago +12

    Dah bape kali tgok cerita ni dr dulu .. Baru perasan yg keting kasi sengat ada lam cite ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • TIKA UKASYAH
    TIKA UKASYAH 4 months ago +6

    I love the song. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ญ

  • Shazwan Shuzirah
    Shazwan Shuzirah 4 months ago

    Rindu nak tengok 2019 ๐Ÿ˜

  • herlyana wahidin
    herlyana wahidin 4 months ago +56

    2019??

  • Deli Saroja
    Deli Saroja 4 months ago +1

    Tak seram pula...
    Kurang seronok tu vampire nya.

  • nurul najihah
    nurul najihah 4 months ago +4

    Sukaaaa sgttt cerita ni sbb tariannya bestt โคโค and maya karinn๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Laila Sari
    Laila Sari 4 months ago +484

    Filem ni amat menyayat hati..walaupn filem lama tapi masih segar di ingatan.. Siapa yg masih tonton filem ni di tahun 2019 kita geng

    • Toyon Busuk
      Toyon Busuk Month ago

      Jjiriir jjjnnnjjjjj๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก

    • Eddy Frendowski
      Eddy Frendowski Month ago

      Saya tonton pada 2023

    • No Name ?
      No Name ? 2 months ago +1

      dulu masa masih umur 5 tahun berani je tngok cite ni dan sorang2 plak tu.. skarang ni dah 19thun, hampehhh tkut ๐Ÿ˜‚ trus trbayang2 muka tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    • cokicoki lurve
      cokicoki lurve 3 months ago +2

      โœ‹

    • Jiklee Jiklee
      Jiklee Jiklee 3 months ago +3

      Masih ......16/03/2019

  • dewi sinar
    dewi sinar 4 months ago

    Tak faham lh certa ni,!mariam tu dh mati pas tu knp hidup nlk ha?

    • Leo Tayaki
      Leo Tayaki 3 months ago

      Meriam dh mati dlu... yg zmn skrg tu ank dia Maria.. sbb tu dia bleh menumpang dlm tubuh Maria utk mmbls dendam..

    • valentine v valen
      valentine v valen 4 months ago +1

      Tu bkn mariam tpi maria anaknya dia main dua peranan

  • Ilyas Irfan
    Ilyas Irfan 4 months ago

    ok aku tak faham jakan critandia.. haha explain pleaseeeee